Wij
staan
achter
u

We helpen u bij problemen, maar liever nog voorkomen we die. Met de risicoscan krijgt u beter inzicht in de juridische situatie van uw bedrijf en kunt u op tijd bijsturen.

Risicoscan

Onze risicoscan helpt u tijdig actie te ondernemen op risico's

Alle juridische risico's in kaart

Onze experts helpen u graag bij juridische problemen, maar liever nog voorkomen we die. Dit doen we door preventief maximale juridische bescherming te bieden. Risicobeheersing is een belangrijk uitgangspunt voor Turnaround Advocaten. Maar hiervoor moeten we risico’s wel tijdig en volledig in kaart brengen. Daarvoor ontwikkelde Turnaround een praktische risicoscan.

Risico's inventariseren is altijd verstandig
De risicoscan brengt alle mogelijke juridische risico’s in uw bedrijf naar voren: zowel de huidige als toekomstige. Of het bedrijf nu gezond is of op het punt staat om in betalingsmoeilijkheden te komen, een risico-inventarisatie is altijd aan te raden. Want als u de risico’s in beeld hebt, kunt u er tijdig actie op ondernemen en voorkomt u onaangename verrassingen als het onverhoopt toch mis mocht gaan.

We kijken ook terug naar het verleden. Wat voor risico’s waren er eerder en welke afspraken zijn eventueel nog aan te tasten door derden? Ook geven wij advies over herstructurering van de ondernemingsstructuur. Zo helpen we u de juridische risico’s in de hand te houden en te managen.


Met onze risicoscan krijgt u snel inzicht in:

•      Aansprakelijkheden

•      Zekerheden

•      Paulianeus (frauduleus) handelen

•      Financieringsrisico’s

•      Concernafspraken

•      Regresproblematiek