Risicoscan

Een echte teamspeler
die niet opgeeft

mr. Sandra Tijssen-Dellemijn


Na het afronden van haar rechtenstudie en een uitstapje naar het bedrijfsleven, heeft Sandra haar passie gevonden in het insolventierecht. Als bewindvoerder en faillissementsmedewerker bij een advocatenkantoor in Noord-Holland, deed zij ruime ervaring op in dit rechtsgebied. Het werk als schuldhulpverlener vindt Sandra zo bijzonder omdat je mensen die in financieel zwaar weer verkeren, weer zicht op een toekomst kunt bieden. Ze gaat doelgericht te werk en stelt snel orde op zaken. Met haar directe aanpak weten cliënten waar ze aan toe zijn en dit geeft overzicht en rust. Met hart voor haar cliënten brengt ze zaken tot de best mogelijke oplossing voor hen.
 
De liefde bracht haar van Noord-Holland naar Noord-Brabant. Zij voelt zich hier al helemaal thuis en vindt het ‘samen doen’ heel prettig aan de Brabantse cultuur.
 
Sandra speelde voorheen softbal op hoog niveau. Na haar softbal carrière coachte ze basketbalteams. Daarvan heeft ze veel geleerd over doorzetten en hoe je met en in een team het beste kunt presteren. Dit komt in haar werkpraktijk heel goed van pas.
Als vrijwilliger van Stichting Heppie zette Sandra zich in om kinderen met een niet altijd even gemakkelijke thuissituatie even hun zorgen te laten vergeten, door ze een heerlijke vakantie te laten beleven.

Mail stijssen@turnaroundadvocaten.nl

Bel 085 2010010

Locatie Best

Uurtarief €135.00